Despre noi

Eco Center este un brand  al companiei Mezhtrans Moldova S.R.L. prezent pe piața internă și externă. Sub marca comercială Eco Center sunt fabricate și comercializate produse ecologice, care oferă cele mai eficiente metode de protecție a plantelor împotriva dăunătorilor.

În prezent, produsele pentru protecția plantelor pe bază de feromoni sunt cotate ca unele dintre cele mai inovative și eficiente metode, care previn prejudiciul economic cauzat de insectele dăunătoare și care duc la sporirea productivității, totodată reducând cheltuielile și contribuind la stabilitatea agriculturii și a mediului ambiant.

Beneficiile produselor Eco Center:

  • O varietate de peste 200 tipuri de feromoni ale insectelor dăunătoare;
  • Capcanele și momelile feromonale marca Eco Center pot fi utilizate atât ca instrumente de monitorizare, cât și ca dispozitive de captare în masă a dăunătorilor;
  • Produsele Eco Center asigură sustenabilitatea, eficiența și rentabilitatea implementării metodelor integrate de control al dăunătorilor;
  • Posibilitatea de a reduce utilizarea pesticidelor.

Eco Center a devenit un brand de încredere pentru agricultori, astfel, produsele Eco Center de protecție a plantelor au devenit solicitate atât în Republica Moldova cât și peste hotarele țării.

 

Publicat la 22.05.2024