Capcana Delta Paper (cu placă adezivă)

Atașamente

Delta Paper trap (with insert) (EN)
Delta Paper trap (with insert) (RO)
Delta Paper trap (with insert) (RU)

Capcana Delta Paper (cu placă adezivă)

Delta Paper este potrivită pentru prinderea și monitorizarea unei varietăți de insecte dăunătoare, într-un mod eficient și non-toxic. Pentru a fi pe deplin funcțională, capcana necesită momeală feromonală destinată insectelor țintă, care poate fi procurată aparte sau în set cu capcana.

Categoria: Traps
Preț:

Informații despre produs

Cel mai cunoscut design de capcană cu feromoni. Realizată din carton biodegradabil, fiecare capcană Delta Paper include o placă (adezivă pe o singură parte).

Această capcană este potrivită pentru capturarea în masă și monitorizarea unui șir de insecte dăunătoare, permițând evaluarea riscurilor pentru culturile agricole și necesitatea măsurilor suplimentare de protecție.

Perioada de utilizare

Vă rugăm să consultați informațiile disponibile pentru capcana cu feromoni destinată utilizării. Delta Paper Trap poate fi folosită 1 sezon.

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec
                       

Mod de utilizare

  • Scoateți capcana Delta din ambalaj;
  • Îndoiți de-a lungul cutelor pentru a crea o formă triunghiulară, similară unui cort;
  • Îndepărtați folia de protecție de pe placa adezivă;
  • Scoateți momeala din ambalaj, plasând-o  pe partea adeziva a plăcii;
  • Așezați placa (cu partea adezivă în sus) în capcană. Îndoiți gulerașele  capcanei, fixându-le în fantele laterale а Deltei;
  • Agățați capcana;
  • Este necesar de înlocuit momelile din capcane periodic, pentru a menține ratele de atracție a insectelor dăunătoare ridicate.

Densitatea de amplasare

Densitatea amplasării capcanelor variază în dependență de condiții climaterice și biologice.
De regulă, se recomandă în scopuri de monitorizare de utilizat 2-4 capcane la 1 ha. Pentru capturarea în masă а dăunătorilor densitatea recomandată а capcanelor spre uz variază în dependență de tipul dăunătorului, nivelul infestației cu insecte etc.

Condiții de depozitare

Capcana nu necesită condiții speciale de păstrare. Pentru а afla condițiile de păstrare а momelilor feromonale, vă rugăm să vă consultați cu informația cu privire la momeli specifice dăunătorului în cauză.

Conditii de lucru

Se recomandă utilizarea capcanelor Delta Paper рână la араriția primei generații de dăunători și рână la sfârșitul sezonului de recoltare. Decizii cu privire la aplicarea măsurilor adiționale de control al dăunătorilor nu pot fi luate doar din evaluarea rezultatelor de monitorizare provenite în urma aplicării capcanei date. Alți factori са nivelul infestării, clima etc. pot influența rezultatele obținute.

Proprietăți

Bio-degradable

Biodegradabil - capcanele sunt sigure pentru mediu și sunt confecționate din carton biodegradabil.

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Pesticide free

Fără pesticide - această capcană nu conține pesticide.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.

Atenționări

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Notă

Conform legislației, cumpărătorul își asumă toată responsabilitatea pentru siguranța sa în cazul nerespectării instrucțiunilor.

Disclaimer

lnformația prezentată а fost pregătită luând în considerare cazurile generale. lnstrucțiunile prezentate sunt date doar cu scop orientativ, deoarece ele pot varia în funcție de condiții climaterice, tipul culturii plantate, nivelul infestației cu insecte-daunatoare ș.а. În cazul în care aveți nevoie de consultare - vă rugăm să apelați la specialiștii din Есо Center sau la un distribuitor oficial al produselor noastre.
Produsele noastre sunt în continua dezvoltare.