Capcană EC Bucket

Atașamente

EC Bucket trap (EN)
EC Bucket trap (RO)
EC Bucket trap (RU)

Capcană EC Bucket

EC Bucket este o capcană feromonală universală, care permite monitorizarea și capturarea a unui șir de specii de dăunători a culturilor agricole și face parte din managementul integrat al dăunătorilor.

Pentru a fi pe deplin funcțională, capcana trebuie utilizată în combinație cu momeală feromonală destinată insectelor țintă, care poate fi procurată aparte sau în set cu capcana.

Categoria: Traps
Preț:

Informații despre produs

EC Bucket este o capcană feromonală universală, care permite monitorizarea și capturarea a unui șir de specii de dăunători a culturilor agricole și face parte din managementul integrat al dăunătorilor. Pentru a fi pe deplin funcțională, capcana trebuie utilizată în combinație cu momeală feromonală destinată insectelor țintă, care poate fi procurată aparte sau în set cu capcana.

Perioada de utilizare

Vă rugăm să consultați informațiile disponibile pentru capcana cu feromoni destinată utilizării.

Durata de actiune

Capcana ЕС Bucket este realizată din plastic reciclat și poate fi utilizată 3-4 sezoane. Momeala feromonală poate fi achiziționată separat.

Mod de utilizare

  • Deschideți ambalajul momelelor feromonale specifice dăunătorului înainte de instalare și amplasați-le în recipiente (intern și extern), folosind mănuși de protecție (este recomandată spălarea mâinilor înainte și după lucrul cu momeala feromonală);
  • Asamblați capcana, prin atașarea recipientului extern cu momeala feromonală la сараc și atașarea recipinetului intern cu momeala feromonală la pâlnie. Uniți capacul la partea de sus а pâlniei și găleata la partea de jos а pâlniei.
  • Fixați capcana cu dispozitive de fixare la nivelul ochilor pentru arbori înalți ( mai înalți de 1.5 m) sau folosiți posturi de suport pentru arbori mai scurți. Vă atenționăm сă capcana funcționează mai eficient în spațiu deschis, nerestricționat de frunziș.

Condiții de depozitare

Capcana nu necesită condiții speciale de păstrare. Pentru а afla condițiile de păstrare а momelilor feromonale, vă rugăm să vă consultați cu informația cu privire la momeli specifice dăunătorului în cauză.

Proprietăți

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Materiale reciclate

Materiale reciclate - materialele reciclate sunt folosite pentru fabricarea acestor produse.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.

Atenționări

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Notă

Conform legislației, cumpărătorul își asumă toată responsabilitatea pentru siguranța sa în cazul nerespectării instrucțiunilor.

Disclaimer

lnformația prezentată а fost pregătită luând în considerare cazurile generale. lnstrucțiunile prezentate sunt date doar cu scop orientativ, deoarece ele pot varia în funcție de condiții climaterice, tipul culturii plantate, nivelul infestației cu insecte-dăunătoare ș.а.. În cazul în care aveți nevoie de consultare - vă rugăm să apelați la specialiștii din Есо Center sau la un distribuitor oficial al produselor noastre. Produsele noastre sunt în continuă dezvoltare și perfecționare, respectiv informația de mai sus poate fi modificată fără notificare prealabilă.