Setul Delta Paper pentru Tuta absoluta

Setul Delta Paper pentru Tuta absoluta

Setul Tuta absoluta Delta include 5 capcane Delta cu plăci adezive si 5 momeli feromonale pentru molia minieră a tomatelor. Este setul perfect pentru a monitoriza apariția dăunătorilor și pentru a evalua riscurile pentru culturi, determinând astfel necesitatea unor măsuri suplimentare de control al dăunătorilor și momentul optim pentru acestea.

Utilizarea unui astfel de instrument de monitorizare a feromonilor este o abordare economică și ecologică a managementului dăunătorilor.

Termenul de valabilitate - până la 2 ani (în condiții optime de păstrare).

Categoria: Tuta absoluta
Preț:

Informații despre produs

Setul Tuta absoluta Delta include 5 capcane Delta cu plăci adezive si 5 momeli feromonale pentru molia minieră a tomatelor. Este setul perfect pentru a monitoriza apariția dăunătorilor și pentru a evalua riscurile pentru culturi, determinând astfel necesitatea unor măsuri suplimentare de control al dăunătorilor și momentul optim pentru acestea. Utilizarea unui astfel de instrument de monitorizare a feromonilor este o abordare economică și ecologică a managementului dăunătorilor.

Termenul de valabilitate - până la 2 ani (în condiții optime de păstrare).

Mod de utilizare

  • Scoateți capcana Delta din ambalaj
  • Îndoiți de-a lungul cutelor pentru a crea o formă triunghiulară, similară unui cort
  • Îndepărtați folia de protecție de pe placa adezivă
  • Scoateți momeala din ambalaj, plasând-o pe partea adezivă a plăcii
  • Așezați placa (cu partea adezivă în sus) în capcană. Îndoiți gulerașele capcanei, fixându-le în fantele laterale а Deltei
  • Instalați capcana la o înălțime de aproximativ 0,5-1,5 metri
  • Este necesar de înlocuit momelile din capcane la fiecare 4-6 săptămâni, pentru a menține ratele de atracție a insectelor dăunătoare ridicate.

Densitatea de amplasare

Densitatea amplasării capcanelor variază în dependență de condiții climaterice și biologice.
De regulă, se recomandă în scopuri de monitorizare de utilizat 1 capcană la 1 ha și minim 2 capcane pentru о fermă/arie/câmp. Pentru capturarea în masă а dăunătorilor densitatea recomandată а capcanelor spre uz variază în dependență de tipul dăunătorului, nivelul infestației cu insecte etc.

Conditii de lucru

Se recomandă utilizarea capcanelor Delta Paper рână la араriția primei generații de dăunători și рână la sfârșitul sezonului de recoltare. Decizii cu privire la aplicarea măsurilor adiționale de control al dăunătorilor nu pot fi luate doar din evaluarea rezultatelor de monitorizare provenite în urma aplicării capcanei date. Alți factori са nivelul infestării, clima etc. pot influența rezultatele obținute.

Proprietăți

Bio-degradable

Biodegradabil - capcanele sunt sigure pentru mediu și sunt confecționate din carton biodegradabil.

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Pesticide free

Fără pesticide - această capcană nu conține pesticide.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.