Setul Delta Plastic pentru Adoxophyes orana

Atașamente

Adoxophyes orana Delta Plastic Trap kit (EN)
Adoxophyes orana Delta Plastic Trap kit (RO)
Adoxophyes orana Delta Plastic Trap kit (RU)

Setul Delta Plastic pentru Adoxophyes orana

Acest set este potrivit pentru capturarea și monitorizarea Adoxophyes orana și permite prognozarea necesității aplicării măsurilor suplimentare pentru controlul moliei cojii fructelor.

Fiecare set include capcană Delta Plastic, placă adezivă, momeală feromonală Adoxophyes orana și dispozitive de fixare.

Momeala feromonală poate fi procurată aparte.

Este necesar de înlocuit momeala feromonală din capcană la fiecare 4-6 săptămâni.

Categoria: Adoxophyes orana
Preț:

Informații despre produs

Acest set este potrivit pentru capturarea și monitorizarea Adoxophyes orana și permite prognozarea necesității aplicării măsurilor suplimentare pentru controlul moliei cojii fructelor.

Fiecare set include capcană Delta Plastic, placă adezivă, momeală feromonală Adoxophyes orana și dispozitive de fixare.

Momeala feromonală poate fi procurată aparte.

Este necesar de înlocuit momeala feromonală din capcană la fiecare 4-6 săptămâni.

Perioada de utilizare

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
                       

Mod de utilizare

  • Scoateți capcana Delta Plastic din ambalaj;
  • Îndoiți de-a lungul cutelor pentru a crea o formă triunghiulară, similară unui cort;
  • Fixați limbele în partea superioară a capcanei în fantele corespunzătoare;
  • Îndepărtați folia de protecție de pe placa adezivă;
  • Scoateți momeala din ambalaj, plasând-o pe partea adeziva a plăcii;
  • Așezați placa (cu partea adezivă în sus) în capcană. Îndoiți gulerașele  capcanei, fixându-le în fantele laterale а Deltei;
  • Agățați capcana - înălțimea pentru agățarea capcanei este determinată de specia insectei dăunătoare și de înălțimea plantei;
  • Este necesar de înlocuit momelile din capcane periodic, pentru a menține ratele de atracție a insectelor dăunătoare ridicate.

Mod de amplasare

Instalaţi capcanele la înălţime de 1,5-2 metri.

Densitatea de amplasare

În scopuri de monitorizare - se recomandă de instalat 2-3 capcane la 1 ha. În ceea ce privește capturarea în masă, numărul de capcane recomandat variază în dependenţă de cât de majoră este infestaţia cu dăunători și în dependenţă de strategia de control a insectelor dăunătoare aprobată la nivel local.

Condiții de depozitare

Momelile feromonale se păstrează într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui, în ambalajul original până la momentul folosirii lor. Pentru păstrarea de lungă durată se recomandă refrigerarea produsului, în acest caz termenul de păstrare va fi de 24 luni.

Capcana nu necesită condiții speciale de păstrare. Pentru а afla condițiile de păstrare а momelilor feromonale, vă rugăm să vă consultați cu informația cu privire la momeli specifice dăunătorului în cauză.

Înlocuire

Peste 4-6 săptămâni după instalare, momelile feromonale se recomandă de a fi înlocuite cu altele noi. Este necesar de a elimina momelile scoase din uz din zona de monitorizare/tratare cu feromoni, pentru a nu crea puncte de concurență cu cele care sunt în uz.

Precauții

Pentru a preveni contaminarea cruzată, este recomandată purtarea mănușilor și spălarea mâinilor înainte și după instalarea/scoaterea din uz a dispenserilor.

Conditii de lucru

Se recomandă utilizarea capcanelor Delta Plastic Albe рână la араriția primei generații de dăunători și рână la sfârșitul sezonului de recoltare. Decizii cu privire la aplicarea măsurilor adiționale de control al dăunătorilor nu pot fi luate doar din evaluarea rezultatelor de monitorizare provenite în urma aplicării capcanei date. Alți factori са nivelul infestării, clima etc. pot influența rezultatele obținute.

Capcane recomandate

Orana Protect®

Orana Protect® produs pentru protecția plantelor împotriva (Adoxophyes orana) moliei cojii fructelor. Cu ajutorul unei cantități mari de feromoni, eliberate de MD dozator Orana Protect®, se realizează impregnarea arealului ce urmează a fi protejat. Masculii Adoxophyes orana urmează pistele false a femelei create de MD dozator și se dezorientează de la exces de feromoni. Astfel, copulația și înmulțirea dăunătorilor nu are loc.

Orana Protect®

Proprietăți

Non-toxic

Non-toxic - acest produs nu conține substanțe chimice toxice.

Pesticide free

Fără pesticide - acest produs nu conține pesticide.

Sigur pentru om

Sigur pentru om - soluție eficientă, netoxică pentru controlul dăunătorilor, care este complet sigură pentru utilizare în jurul oamenilor.

Atenționări

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Notă

Conform legislației, cumpărătorul își asumă toată responsabilitatea pentru siguranța sa în cazul nerespectării instrucțiunilor.

Disclaimer

Informația prezentată a fost elaborată ca un ghid general. Instrucțiunile oferite sunt orientative și pot varia în funcție de diferiți factori precum condițiile meteorologice, tipul culturii plantate sau gradul infestării cu dăunători etc. Dacă aveți nevoie de o consultație individuală, vă recomandăm să contactați specialiștii de la Есо Center sau un distribuitor autorizat al produselor noastre.